WE BIDDEN U GOD'S ZEGEN, ZIJN BESCHERMING EN WIJSHEID TOE!

WIE SCHUILT BIJ GOD DE ALLERHOOGSTE KAN RUSTIG SLAPEN, WANT DE ALMACHTIGE BESCHERMT HEM. naar Psalm 91

GOD'S ZEGEN!

Vanaf 1 januari 2014 hebben wij, Emiel en Antoinette de Christelijke boekwinkel Het Gouden Lint over mogen nemen. We hebben sinds 10 januari 2014 onze deuren geopend en al vele bijzondere momenten in de winkel mogen ervaren.

Samen met onze vrijwilligsters; Jeannette Gouman, Mirjam Maureau, Henri v/d Schans, Lydia de Raad, CoriŽlle de Raad en Maatje Vreugdenhil zouden wij nooit zover gekomen zijn als waar we nu zijn!

Verder zijn wij ook onze klanten, leveranciers, vrienden en familie veel dank verschuldigd. Geweldig om te zien hoe iedereen bereid is om mee te denken en werken om de winkel tot een groot succes te maken. Goede tips en ideeŽn zijn altijd van harte welkom!

Wij zijn zeer dankbaar voor alle mensen die op ons pad zijn gekomen, maar beseffen heel goed dat zonder de zegen van onze Heer en Heiland, Jezus Christus, het zeker onmogelijk zou zijn geweest. Hem komt toe alle eer!

Wij hebben het verlangen om mensen bekend te maken met het Evangelie van Jezus Christus en mede broeders en zusters te bedienen van Christelijke boeken- muziek- en cadeauartikelen.

Ook hopen wij u een veilig, gezellig en warm 'thuis gevoel' te laten ervaren in...

HET GOUDEN LINT

 

Deze webwinkel is ontwikkeld door Bronboek Software Development