GESLOTEN VANWEGE CORONAVIRUS.

VANAF WOENSDAG 25 MAART ZIJN WIJ GESLOTEN I.V.M. HET CORONAVIRUS

Helaas zijn wij vanwege het coronavirus genoodzaakt om onze winkel vanaf 25-03-2020 te sluiten. Om u en onze veiligheid te kunnen waarborgen zijn we hiertoe overgegaan.We hopen op u begrip en bidden u God's zegen, Zijn bescherming en wijsheid toe!Zodra wij meer informatie hebben, dan zullen wij u dat laten weten.

Psalm 91 Basisbijbel Als je bescherming zoekt bij de Allerhoogste God, ben je helemaal veilig.Ik zeg tegen de Heer; "Bij U ben ik zo veilig als in een schuilplaats, zo veilig als in een burcht. U bent mijn God. Ik vertrouw op U."Want Hij redt je uit de vallen die de duivel voor je opzet. Hij red je van dodelijke ziektes. Hij beschermt je onder Zijn vleugels. Bij Hem ben je veilig.Zijn trouw beschermt je als een schild, als een pantser. Je hoeft niet bang te zijn.Niet voor gevaren die je 's nachts bedreigen. Niet voor ziekte die in het donker op je loert. Niet voor de dood die je midden overdag aanvalt.Al sterven de mensen om je heen bij duizenden of tienduizenden, jou zal niets overkomen. Je zal alleen zien hoe het afloopt met mensen die zich niets van God hebben aangetrokken. Bij U, Heer, ben ik veilig. U, De Allerhoogste God, bent mijn Beschermer. Geen ramp zal je overkomen. Geen ziekte zal je huis binnendringen. Want Hij zal Zijn engelen bevelen dat ze je moeten beschermen, waar je ook gaat.Ze zullen je op hun handen dragen, zodat je je voeten niet zal stoten.Leeuwen en adders zul je onder je voeten vertrappen.(De Heer zegt:) "Omdat hij heel veel van Mij houdt, zal Ik hem redden. Ik zal hem beschermen, omdat hij Mij kent. Als hij Mij om hulp roept, zal Ik hem antwoorden. In moeilijkheden en gevaar zal Ik bij hem zijn. Ik zal hem redden en voor de mensen eren. Ik zal hem een lang leven geven. Ik zal hem redden en goed voor hem zijn."

Vanaf 1 januari 2014 hebben wij, Emiel en Antoinette de Christelijke boekwinkel Het Gouden Lint over mogen nemen. We hebben sinds 10 januari 2014 onze deuren geopend en al vele bijzondere momenten in de winkel mogen ervaren.

Samen met onze vrijwilligsters; Jeannette Gouman, Mirjam Maureau, Henri v/d Schans, Lydia de Raad, CoriŽlle de Raad en Maatje Vreugdenhil zouden wij nooit zover gekomen zijn als waar we nu zijn!

Verder zijn wij ook onze klanten, leveranciers, vrienden en familie veel dank verschuldigd. Geweldig om te zien hoe iedereen bereid is om mee te denken en werken om de winkel tot een groot succes te maken. Goede tips en ideeŽn zijn altijd van harte welkom!

Wij zijn zeer dankbaar voor alle mensen die op ons pad zijn gekomen, maar beseffen heel goed dat zonder de zegen van onze Heer en Heiland, Jezus Christus, het zeker onmogelijk zou zijn geweest. Hem komt toe alle eer!

Wij hebben het verlangen om mensen bekend te maken met het Evangelie van Jezus Christus en mede broeders en zusters te bedienen van Christelijke boeken- muziek- en cadeauartikelen.

Ook hopen wij u een veilig, gezellig en warm 'thuis gevoel' te laten ervaren in...

HET GOUDEN LINT

 

Deze webwinkel is ontwikkeld door Bronboek Software Development